php bloginfo

De Nieuwste Top 3 Online Fruitautomaten

De Nieuwste Top 3 Online Fruitautomaten

Sinds de uitvinding van de fruitautomaat zijn deze apparaten een groot succes geworden. De populariteit van dit spel op verschillende online spelsites heeft gezorgd voor een enorme toename van het aantal spelers op die websites.

In de laatste weken zijn er een aantal fruitautomaten gekozen door spelers en spelreviewers (zoals ik). Nou hebben we allemaal een verschillende smaak, maar hier is mijn lijst van de Top 3 van online fruitautomaten:

Het ultieme spel, en bovenaan deze lijst, is de fruitmachine. Om de een of andere reden is het bekijken van fruit dat op en neer gaat in de automaat veel spannender dan het bekijken van getallen of andere afbeeldingen. Dit type is zo populair dat in sommige landen fruitautomaten de algemene naam voor dit soort spellen is geworden.

Als tweede in deze lijst komt videopoker – een geweldige combinatie van poker en de fruitautomaat. Het is niet zo eenvoudig als een traditioneel fruitautomaatspel, omdat er ook nagedacht moet worden, maar het is nog steeds eenvoudiger dan het originele poker en geeft u een dubbel gevoel van spanning.

Ten derde is er de meest recente variant, het online kraslotenspel. U vindt deze op websites zoals Winnings.com. Dit leuke spel combineert krasloten met fruitautomaten. Het resultaat is de ultieme spanning gevuld met kleuren en beweging, dit maakt uw spel het herinneren waard.