php bloginfo

Bonus voorwaarden en bepalingen

De website biedt een 100% first deposit bonus zo hoog als $ 400. Inclusief 25% maar liefst $ 100 direct met behulp van de resterende 75% zo veel als $ 300 gelanceerd voor een prijs van 14 Comp Points per bonus $ 1. Alles wat nodig is vanuit de gamers zou zijn om te wedden 20 keer de kracht bedragen om te kunnen om een ​​terugtrekking te maken plus ze kunnen een periode van 90 dagen ook genieten voor het opruimen van de lopende bonus.

Borg Opties: VISA, MasterCard, EuroCard, Diners, Solo, laser Een PIN, Maestro, Bacs, Boleto, Deposito Refrenciado, Europese inspecties, E-inspecties, PayPoint Invoice, Wire transfers, Commerzbank OnlineBanking Web, Deutsche Bank 24 Direct Debit , Dresdner bank internetbankieren, ELBA, automatische incasso, eNETS, Hansabank, Neteller, InstaDebit, ClickandBuy, ACTeCASH, Moneybookers, Ukash, BACS, PaysafeCard, EntroPay, PayPoint, Dankort debetkaart (Denemarken), Nordea online bankrekening (Zweden / Finland) , Paypal (Oostenrijk, Denemarken, Finland, Ierland, Italië, Portugal, het land, Zweden en het Verenigd Koninkrijk).

Opties voor Uitbetalingen: Visa, Mastercard, een pinpas, Neteller, Moneybookers, PayPal, overschrijving (directe bankrekening overdracht) en bankoverschrijving (cheque). Uitkeringen worden gehouden gedurende 3 dagen vóór de verwerking.

Speel mee op Casinorijk

Zoals ieder jaar vertrokken we weer een weekje richting Vegas om te gaan pokeren. De groep was dit jaar 10 man sterk en het hotel Encore was dit jaar de gelukkige om ons te huisvesten. De kamers waren perfect en het poker werd gespeeld in de mooie pokerroom van het aangrenzende Wynn. Iedere middag werd er een toernooi gespeeld en iedere dag haalde een van ons de top 3. De laatste dag werden zelfs de plaatsen 1, 2 en 3 door de pokergroep van ons behaald. Een Amerikaan probeerde bij de laatste 4 nog voor te stellen om te splitten maar daar trapte we natuurlijk niet in.

Hij stond wel raar te kijken toen we met z’n drieën all in gingen nadat hij eruit lag. Voor een gemiddelde pokerspeler is er in Vegas wel wat te verdienen. Dat blijkt wel uit het feit dat er door 9 van de 10 spelers winst werd behaald deze vakantie. Verder is het Wynn echt een aanrader voor een Vegas vakantie, mooie pokerroom, goede restaurants, mooie shows en een mooie ligging op de strip.